LAB Platteland

Heb je een goed idee voor het Antwerpse platteland, maar ben je nog op zoek naar inspiratie, middelen, partners, bijkomende expertise, ...of ben je al benieuwd naar wat de volgende programmaperiode in petto heeft? Noteer dan 27 maart 2018 met stip in je agenda. Provincie Antwerpen en RURANT vzw organiseren dan LAB Platteland in Merksplas kolonie van 9.30u tot 13.00u.

Datum
  • dinsdag 27 maart 2018 van 09.30 uur tot 13 uur
Fietsen aan merksplas kolonie

De beginners in de plattelandswereld krijgen een basisuitleg over de plattelandssubsidies. Als expert krijg je al een eerste inkijk in het plattelandsprogramma voor de toekomst. Daarna ga je zelf aan de slag: we laten je zien hoe er naar een projectidee gekeken wordt, je kan externe expertise inwinnen in ons expertencafé, maar je kan ook leren van een aantal ervaringsdeskundigen. Als afsluiter gaan we samen met jullie op zoek naar de mooiste realisaties uit de voorbije programmaperiode.

Wie na de middag nog wil nagenieten in de kolonies, kan zich ook nog inschrijven voor een fietstocht langs enkele plattelandsrealisaties in en rond de kolonies.

Programma

Volgt nog

Locatie 

Merksplas Kolonie