Maatregelen Coronavirus *UPDATE*

19.10.2020
Maatregelen Coronavirus

De deputatie van de provincie Antwerpen heeft beslist om als provincie maximaal bij te dragen tot een beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dit om het aantal besmettingen zoveel mogelijk te beperken, ervoor te zorgen dat het gezondheidszorgsysteem niet in het gedrang komt en de optimale medische zorgverlening gewaarborgd blijft. In het bijzonder voor de meest kwetsbare personen.

• Het Overlegcomité Corona heeft op 16 oktober beslist om de maatregelen aan te passen. Bekijk hier de informatie vanuit de overheid.

Het is cruciaal om de maatregelen die gelden na te leven.

minigolf De Schorre
Minigolf

Je blijft welkom in De Schorre

De Schorre is toegankelijk voor alle bezoekers, mits het dragen van een mondmasker (vanaf 12 jaar). De maatregelen in verband met sociale afstand en handhygiëne blijven van toepassing. Onze openbare toiletten zijn toegankelijk. Niet-georganiseerde samenscholingen worden beperkt tot 4 personen.

• Mondmaskers: vanaf 12 jaar is het verplicht een mondmasker op zak te hebben. Als je op ons domein de afstand van 1,5 meter niet kan houden is het verplicht een mondmasker te dragen.
  • Registratie: De klanten van de recreatieverhuur laten een e-mailadres of een telefoonnummer achter, zodat ze in geval van een infectie tijdig verwittigd kunnen worden. Deze registratie zal na 4 weken worden vernietigd en kan niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan de bestrijding van het Coronavirus.
  • Ontsmetting: De minigolfsticks worden door ons gereinigd. Onze picknickbanken worden frequent gereinigd. Wie deze wil ontsmetten voor gebruik kan terecht in het infopunt De Schorre (gebouw De Pitte) voor ontsmettingsmiddel. Dit geldt ook voor de MOBIT-fietsen en waterfietsen.
  • Afstand houden & bubbels: hou ten allen tijde afstand van bezoekers die niet bij je nauwe contacten zitten. Om iedereen de kans te geven in de speeltuin te spelen, vragen we aan grotere groepen (scholen, kampen, jeugdbewegingen), om met maximum 20 personen uit dezelfde bubbel in de speeltuin te spelen en dit ook te beperken in tijd.
  • Samenscholingen: Niet-georganiseerde samenscholingen worden beperkt tot 4 personen. Opgelet: dit is uitgezonderd gezinsleden die onder één dak wonen. Onze georganiseerde activiteiten kunnen gewoon doorgaan mits het naleven van alle maatregelen van afstand en mondmaskers.

Fietsbelevingspunt De Velodroom

Het wielermuseum De Velodroom houdt de deuren nog even gesloten. Ook wielercafé De Musette is door de nieuwe maatregelen verplicht om een tijd te sluiten.

Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre dankt je nu al om deze maatregelen te volgen.

Wie toch een opmerking heeft of een bezorgdheid kwijt wil, kan dit doorsturen naar onthaal@deschorre.be

Volg ons op www.deschorre.be en onze sociale media kanalen, daarop wordt alle nieuwe informatie geplaatst.

Het bezoekersplan kan je hieronder downloaden.