Maatregelen Coronavirus *UPDATE*

07.01.2021

De deputatie van de provincie Antwerpen heeft beslist om als provincie maximaal bij te dragen tot een beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dit om ervoor te zorgen dat het gezondheidszorgsysteem niet in het gedrang komt en de optimale medische zorgverlening gewaarborgd blijft. In het bijzonder voor de meest kwetsbare personen.

• Het Overlegcomité sprak nieuwe maatregelen uit op 30 december 2020. Bekijk hier de informatie vanuit de overheid.

Het is cruciaal om de maatregelen die gelden na te leven.

Wandelen in De Schorre

Je blijft welkom in De Schorre

Je kan komen wandelen, fietsen en in de speeltuin spelen. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar, over het hele domein. De maatregelen in verband met sociale afstand en handhygiëne blijven van toepassing. Onze openbare toiletten houden we toegankelijk tijdens onze openingsuren (weekdagen 8-18 uur, weekend 12-17 uur). Let op het samenscholingsverbod en beperk je tot een gezelschap van 4 mensen.

• Mondmaskers: vanaf 12 jaar is het verplicht een mondmasker te dragen.
  • Afstand houden & bubbels: hou ten allen tijde afstand van bezoekers die niet bij je nauwe contacten zitten. Om iedereen de kans te geven in de speeltuin te spelen, vragen we aan grotere groepen (scholen, kampen, jeugdbewegingen), om met maximum 20 personen uit dezelfde bubbel in de speeltuin te spelen en dit ook te beperken in tijd.
  • Samenscholingen: Let op het samenscholingsverbod en beperk je tot een gezelschap van 4 mensen. Opgelet: dit is uitgezonderd gezinsleden die onder één dak wonen en buiten de uitzonderingen die het ministerieel besluit voorziet.
  • Horeca: de horeca op ons domein is gesloten.
  • De Velodroom: ons wielermuseum De Velodroom is gesloten.
  • Congrescentrum De Pitte: toegankelijk mits enkele aanpassingen.
De Schorre Barrevoetspad

Geen recreatie

• Recreatieverhuur: waterfietsen en minigolf is niet meer mogelijk. We heropenen op 1 april 2021.
  • Barrevoetspad: het barrevoetspad is in winterslaap. We heropenen vanaf 1 april 2021.
  • Avonturentoren Intense: gesloten. Meer info op www.intense.be

Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre dankt je nu al om deze maatregelen te volgen.

Wie toch een opmerking heeft of een bezorgdheid kwijt wil, kan dit doorsturen naar onthaal@deschorre.be

Volg ons op www.deschorre.be en onze sociale media kanalen, daarop wordt alle nieuwe informatie geplaatst.

Het bezoekersplan kan je hieronder downloaden.