Jef Neve in de Kuub met piano, drums, elektronica en strijkers

de Warande

Thema's
Datum
  • vrijdag 5 mei 2017
Prijs
20 €

In oktober 2014 bracht Jef Neve zijn eerste solo album uit. Hij kreeg daar zoveel positieve reacties op dat hij besliste om er een vervolg aan te breien. In eerste instantie plande hij opnieuw een solo album, maar het werd iets anders. Jef Neve voegt aan zijn piano drums, elektronica en strijkers toe. Op 5 mei geniet je van 'Perfect Spirit Control' in de Kuub.

Een woordje uitleg van Jef zelf: “Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken? “Perfect Spirit Control”, het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid”.

Het tempo ligt hoog, Jef Neve duwt met de piano de stroom voorwaarts, drums en elektronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen.

Onze ex-Artist in Residence blijft het goed doen.


Meer info & tickets:

www.warande.be


Organisator
Warande Turnhout

Volgende