Pieter Embrechts

Thema's

OLT: niet het grootste festival

Datum
  • zondag 20 augustus 2017 van 20.30 uur
Prijs
€ 19 - € 26

Ook deze zomer staan er grote en kleine artiesten op het podium van het Openluchttheater. Een mooi aanbod voor jong en oud!
Meer info en tickets vind je via de website van het OLT

PIETER EMBRECHTS

Ruim een decennium na zijn debuutalbum Maanzin en tien zotte jaren met El Tattoo del Tigre en The New Radio Kings, presenteert Pieter Embrechts zijn dubbelalbum Onderwoud. Een pareltje met 18 schone, Nederlandstalige songs, zoals ZomernachtenBangerik en Narcissus. De ras-performer en begenadigde verteller ontbloot er een minder bekend stukje van zichzelf mee. Alom bejubeld door de pers: ‘Genereuze troubadour met bravoure! Een van onze sterkste tekstschrijvers! De Prince van Borgerhout!’

Samen met zijn zevenkoppige band triomfeert Pieter Embrechts in zijn Rivierenhof. Het wordt een onvergetelijke avond!

 

LILI GRACE

Zusters Nelle (24) en Dienne (22) brengen tweestemmige songs begeleid op cello, toetsen en elektronica. Soms schattig klein, soms bevreemdend met freaky edge. De twee zussen hebben de voorbije jaren een héél erg knap parcours afgelegd. In tegenstelling tot vele andere jonge groepen, heeft dit als gevolg gehad dat ook hun muziek heel erg is geëvolueerd. Die constante zoektocht naar zichzelf is heel interessant om te volgen, vooral omdat Lili Grace alsmaar beter wordt. U zult het zien: deze twee jonge deernen zullen het podium bestijgen als waren ze op de planken geboren.

Organisator
Openluchttheater Rivierenhof

Volgende