Thomas Smith: Strak (première)

Arenberg

Thema's
Datum
  • dinsdag 7 maart 2017 van 20.15 uur

Met een soepele geest en strak in het pak, klaar voor de start. Hyper gefocust zonder af te dwalen, tenzij ik het even over iets anders heb. Ik dompel je onder in mijn bubbelbad, een wereld, een universum van evenwijdig lopende logica en nonsens. Teveel spanning op je gezicht, last van je darmen of gewoon zielsgelukkig…? Kom af, want ‘Strak’ is een plan. Tot dan!

Thomas is een groot improvisatietalent. Met de voorstelling Chaos legde hij de fundamenten en in Ruis bevestigde hij zijn unieke kunnen. Aanschouw de meester-improvisator in zijn vijfde voorstelling Strak.

2015 was een topjaar voor Thomas. Naast de film werd ook een derde seizoen van Foute Vrienden ingeblikt. En tv-kijkend Vlaanderen kreeg een andere kant van hem te zien door zijn deelname aan De Slimste Mens en zijn reis naar Indië met Martin Heylen.

Zijn vierde show Ruis speelde hij twee seizoenen. Vorig jaar toerde hij door Nederland als headliner in Bourgondische Belgen. In 2016 veroverde hij de Noordeburen met zijn solovoorstelling Aanwezig.

Tekst en spel: Thomas Smith

Coach: Fokke van der Meulen

Meer info & tickets vind je op de website van de Arenberg!

Organisator
Arenbergschouwburg