Frank Geraedts ARPS en Yvonne Nieuwkerk Beterelandschapsfotografie

Celebrate winter: macrofotografie Beter Landschap

Datum
  • van 8 januari 2018 tot 28 februari 2018
Prijs
gratis

Celebrate Winter is de naam van de foto expositie. Frank (1972) en Yvonne (1985) hebben een passie voor landschapsfotografie en macrofotografie. Samen zijn zij technisch en creatief sterk. Techniek vinden ze leuk maar het gaat vooral om de praktijk. Het maken van mooie en sfeervolle composities. Kijken, fotograferen, bekijken en opnieuw fotograferen. Ze laten een voor velen minder bekende kant van hun werk zien. zelfs in Arboretum Kalmthout.

Frank’s eerste ervaringen met fotografie stammen uit het analoge tijdperk. Met de komst van de digitale camera namen de mogelijkheden en zijn interesse voor fotografie toe. In die tijd kreeg hij meer waardering voor de natuur om ons heen. Landschappen werden al snel zijn meest gefotografeerde onderwerp. 

Yvonne’s grote passie is natuurfotografie. De liefde voor de natuur is lang geleden begonnen. Een wandeling in het bos, uit waaien op het strand of met de fiets door het polderlandschap. De verwondering over de werking van de natuur heeft zij nog steeds. Vooral in de macrofotografie kan zij haar hart ophalen, en haar visie uitdragen.

Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk werken samen in Beterelandschapsfoto.

In het voorjaar komt Beterelandschapsfoto naar het Arboretum Kalmthout. Je kunt dan enkele creatieve workshops macrofotografie volgen.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk, een bezoek aan de tuin is betalend.

Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende