Paasspeurtocht

Datum
  • van 6 april 2019 tot 22 april 2019
Prijs
€ 2,5 (toegang tot de tuin niet inbegrepen in de prijs)
Oude postkaart met paasthema, illustratie begin 20ste eeuw. Twee kinderen vervoeren een groot blauw paasei op een trekkar, versierd met sneeuwklokjes en opschrift 'A joyful Easter'. Paasspeurtocht in Arboretum Kalmthout.

De paasvakantie kondigt het begin van de lente aan en dan is de tuin op z’n paasbest. Dat zie je aan de eerste bloesems, de vrolijke madeliefjes in het gras en de eieren in de bomen. Eieren?! Jawel, de tuiniers hebben tussen de planten 99 kleurrijke afbeeldingen van paaseieren verstopt. Doe mee met de paasspeurtocht en verzamel zoveel mogelijk eieren op je speurkaart. Vind je ze allemaal? Dan ben je een uitstekende speurneus! Wie zoekt die vindt, en wordt beloond met een chocolade verrassing. Onderweg kun je kiekjes maken bij oude postkaarten, schaapjes tellen in de wei of een geel konijn knuffelen.

In een oude magnolia met brede en laaghangende takken, hangt een groot kartonnen paasei tussen de witte bloemen, als onderdeel van de paasspeurtocht. Zonnige lentedag in Arboretum Kalmthout.
Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst