De boom in - boomwandeling

Status
Volzet
Datum
  • dinsdag 15 augustus 2017 van 08.30 uur tot 13.30 uur
Prijs
€ 20 (t.e.m. 12 jaar € 10)
wandelen

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze. 

 

ONTBIJTWANDELING: DE BOOM IN

Tijdens deze wandeling hoor je alles over je boomhoroscoop. Als de boom/plant hier te vinden is, is er een extra toelichting.

 

MEER INFO

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Hier verzamelt de groep en krijg je een glaasje aangeboden. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 2u. Na de wandeling is het tijd voor een uitgebreid ontbijt met verschillende broodsoorten, yoghurt en fruit, broodbeleg, vers gebakken roerei, spek,... 

De inschrijvingen voor deze wandeling zijn reeds afgesloten.  

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre