Alle heilige zielen

Status
Volzet
Datum
  • dinsdag 31 oktober 2017 van 20 uur tot 23 uur
Prijs
€ 10 (t.e.m. 12 jaar € 5)
wandelen

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze. 

ALLE HEILIGE ZIELEN

Op Halloween gaan we verkleed de natuur in: met een hoed op en een wit laken rondgedrapeerd begin je aan de wandeling. De gids vertelt je meer over de goden en heiligen die iets betekenden in het dagelijks leven rond deze periode.

Het is niet de bedoeling om er een halloweentocht van te maken met schrikeffecten. Het blijft een wandeling met verhalen en uitleg over rituelen.

MEER INFO

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 3u. Na de wandeling is het tijd voor een kampvuur met een gepast beperkt aanbod aan drank en hapjes.

Inschrijven kan niet meer omdat de wandeling volzet is.  

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende