Planten- & Ambachtendag

Datum
  • maandag 5 juni 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
2 euro

Op de Planten- & Ambachtendag in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en mooie juwelen. Ga zeker langs de stand van atv voor lekkere aardbeien en draai aan het rad om prijzen te winnen. Veel gekocht? Geen probleem, we voorzien een plantenvestiaire! Zieke plant thuis? Neem een blaadje mee van de plant en breng een bezoekje aan de plantendokter.

CRAFT BAZAAR

Op de Planten- & Ambachtendag vind je ook de Craft Bazaar. Bokaal zorgt niet alleen voor lekkere gerechtjes en drankjes, ze brengen ook een hoop ‘crafters’ mee. Jonge designers die knappe mode, meubels, juwelen en grafisch ontwerpen. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan in onze creatieve workshops: een macramé plantenhanger maken, genezende goudsbloemzalf koken, je eigen bloemenkroon creëren of een heerlijk aardbeiendessert maken. De workshops worden tweemaal per dag gegeven en gaan van start om 11 uur en 14 uur. De prijs varieert per workshop. Inschrijven doe je op de dag zelf.

ZELF DEELNEMEN MET EEN STAND?

De inschrijvingen voor standhouders zijn afgesloten. Wil je volgend jaar graag deelnemen, hou dan zeker onze website in de gaten.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende