Planten- & Ambachtendag

Datum
  • maandag 5 juni 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
2 euro

Op de Planten- & Ambachtendag in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en mooie juwelen. Ga zeker langs de stand van atv voor lekkere aardbeien en draai aan het rad om prijzen te winnen. Veel gekocht? Geen probleem, we voorzien een plantenvestiaire! Zieke plant thuis? Neem een blaadje mee van de plant en breng een bezoekje aan de plantendokter.

CRAFT BAZAAR

Op de Planten- & Ambachtendag vind je ook de Craft Bazaar. Bokaal zorgt niet alleen voor lekkere gerechtjes en drankjes, ze brengen ook een hoop ‘crafters’ mee. Jonge designers die knappe mode, meubels, juwelen en grafisch ontwerpen.

ZELF DEELNEMEN MET EEN STAND?

De inschrijvingen voor standhouders zijn afgesloten. Wil je volgend jaar graag deelnemen, hou dan zeker onze website in de gaten.

 

(c) Atelier van Eva V.

Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan in onze creatieve workshops: een macramé plantenhanger maken, genezende goudsbloemzalf koken, je eigen bloemenkroon creëren of een heerlijk aardbeiendessert maken. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er ook de workshop 'figuurtjes maken met natuurlijke materialen'. De workshops worden tweemaal per dag gegeven en gaan van start om 11 uur en 14 uur. De prijs per workshop is € 5. Inschrijven doe je op de dag zelf vanaf 10u onder de Vlindertent. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Toegankelijkheid en mobiliteit 

Tijdens de Planten- en Ambachtendag is het onthaal gesloten. Waterfietsen en minigolf kan wel mits het betalen van de inkomprijs (2 euro vanaf 13 jaar). Vissen kan via ingang Dirkputstraat, en enkel wanneer je al een abonnement hebt. Zones Inkomplein, Brasserie, Evenementenweide en Vlinderplein zijn enkel toegankelijk mits het betalen van het inkomtarief. De hondenweide blijt toegankelijk.

Er wordt een fietsenstalling voorzien bovenaan de hoofdparking (Schommelei). Zowel de hoofdparking als parking De Klamp zijn voorzien voor de bezoekers.  

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre