Tomorrowland

Datum
  • van 28 juli 2017 tot 30 juli 2017

 

Voor de 13de keer verzamelen The People Of Tomorrow uit heel de wereld op Tomorrowland. Op 9 januari maakte Tomorrowland haar thema bekend: AMICORUM SPECTACULUM. Met bezoekers uit meer dan 220 landen, de beste artiesten ter wereld én 2 weekends belooft ook 2017 weer een magisch jaar te worden. De Schorre vormt samen met de magische decoratie van Tomorrowland opnieuw het unieke decor om tienduizenden bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen. In 2017 zal het festival 2 weekends doorgaan.

Toegankelijkheid De Schorre

Tijdens de opbouw en afbraak is het domein De Schorre beperkt toegankelijk. Meer info over de toegankelijkheid en bereikbaarheid kan je hier vinden.

Meer info

Buurtbewoners kunnen met vragen, opmerkingen of problemen terecht bij de ombudsman van Tomorrowland en zijn team. Dit kan via het gratis nummer 0800/19009 (enkel van 1 juli t.e.m. 31 augustus) of buurt@tomorrowland.be. Meer info vind je ook op de buurtwebsite en je kunt tijdens het evenement terecht in het buurthuis aan de watertoren in de Nachtegaalstraat in Boom.

Volgende