Terra Nova 2017 - In Het Spoor van de Eekhoorn: Kinderzoektocht in het Rivierenhof

Datum
  • van 2 juni 2017 tot 31 augustus 2017
Prijs
€5 per boekje
Terra Nova 2017 ganzen
Beeldmerk TN 2017

Skwirrel de eekhoorn viel met zijn skateboard uit een boom en lijdt aan geheugenverlies. Met een speurboekje in de hand ga je op stap in het Rivierenhof, op zoek naar voedsel en een goede plek voor Skwirrel om te wonen. Via een code vind je zelf je weg door het park. Onderweg zoek je bomen waar letters en diertjes verstopt zitten. Skwirrel ontmoet andere dieren in het park en geeft onderweg leuke doe-opdrachten.

Deze natuurzoektocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar en hun (groot)ouders of begeleiders. Ook als volwassene zonder kinderen beleef je plezier aan deze tocht. De route is ongeveer 3 km lang, goed voor ongeveer 2,5 uur natuur- en speurplezier. Het boekje bevat een bon voor een ijsje en een frisdrank.

Te koop via de website van Terra Nova of via het Infopunt Domeinwacht (van 9u tot 17u), Turnhousebaan 246, 2100 Deurne, 03 360 52 18. Wie hier nadien het juiste antwoord komt vertellen, krijgt een creatief cadeautje.

Je kan je dag in het Rivierenhof ook combineren met een bezoek aan Kinderboerderij Rivierenhof, aan de speeltuin in het park of aan de Minigolf. Let op: de kinderboerderij is open van zondag tot en met donderdag van 13u tot 17u.

Toegankelijkheid:

De route gaat vooral over de onverharde paden en bruggetjes in het Rivierenhof.  

Organisator
Domeinwachters Rivierenhof

Volgende