Terra Nova 2017 - Expeditie HertiZON (mama's)

Scherp je overlevingstechnieken aan tijdens een bushcraft-weekend in de outback van het provinciaal groendomein Hertberg. Enkel voor héél stoere mama's en hun nog stoerdere kinderen (vanaf 6 jaar).

Datum
  • van 12 augustus 2017 tot 13 augustus 2017
Prijs
€ 25 (t.e.m. 17 jaar) / € 30 (vanaf 18 jaar)
Terra Nova 2017 ganzen
Beeldmerk TN 2017

Bij aankomst om 10 uur op dag 1, worden jullie gebrieft, waarna jullie hout verzamelen om een stookplaats in te richten. Voor het middagmaal is er een workshop oriëntatie en een workshop messen maken. Na het middagmaal volgt er een hoogteparcours en een workshop vuur maken. Het avondeten wordt bereid op het net aangemaakte houtvuur. Het avondprogramma van Expeditie HertiZON bestaat uit een geleide wandeling en een workshop lepels maken met behulp van vuur.

De volgende dag is er na het ontbijt een workshop boogschieten. Net voor het middagmaal is er nog tijd voor een memorisatie parcours met verrassingen en een zangmoment. Na een middagmaal trekken jullie richting de waterkant om er met beperkt materiaal een vlot te leren maken. Het weekend eindigt rond 16 uur op dag 2 met een evaluatie en een debriefing.

De expeditie is geschikt voor kinderen en tieners van 6 tot 17.