Kijkdagen 'Schrijf en Blijf' en Proefdagen 'Cuvée Antonine'

Datum
  • van 10 maart 2017 tot 12 maart 2017

Kijkdagen 'Schrijf en Blijf'

Meer dan 500 mensen schreven intussen een boodschap voor de toekomst. Alles samen schreef kalligraaf Brody Neuenschwander meer dan honderdduizend tekens, verspreid over de muren van acht kamers. De boodschappen zijn heel erg divers: gedichten over de dingen des levens, liefdesverklaringen, toekomstvoorspellingen, filosofische beschouwingen bij de stand van de wereld, boodschappen aan kinderen en achterkleinkinderen, levensmotto’s.

Op 10, 11 en 12 maart nodigen we je graag uit om alvast boodschappen in zes kamers te komen bekijken, voordat ze verdwijnen achter het behang.

Wil je jezelf ook nog vereeuwigen? Surf dan naar www.schrijfenblijf.be In november 2017 komen er drie extra kamers beschikbaar en schrijven we alle teksten op die muren. Voor deze drie kamers voorzien we ook een extra kijkweekend op een later te bepalen datum, maar je bent natuurlijk van harte welkom om in maart als eens te komen kijken naar de andere boodschappen.

En proefdagen 'Cuvée Antonine'

Eind vorig jaar erkende de UNESCO de Belgische biercultuur als immaterieel cultureel werelderfgoed. Ons land telt bijna 2000 bieren en beschikt over de grootste keuze aan authentieke, lokale en typische bieren ter wereld. Dit voorjaar voegen we daar nog twee bieren met een bijzonder verhaal aan toe: Cuvée Antonine Blond en Cuvée Antonine Bruin.

Haal deze unieke bieren als eerste in huis en kom langs op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 (telkens van 11 tot 18 uur).

Een fles Cuvée Antonine Blond of Bruin van 75 cl kost 10 euro. Het cadeaupakket met twee flessen, een glas én een geluksnummer voor de eerste nacht in het pas gerestaureerde Atelier van Antonine kost 27,50 euro. Je kan het bier ter plaatse kopen tijdens de proefdagen of bestellen via info@kasteeldursel.be of 03 820 60 10.

PRAKTISCH

Kijk- en proefdagen

Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart van 11 tot 18 uur