Verklapt met Dimitri Leue: Wat valt er?

Datum
  • dinsdag 15 augustus 2017 van 20 uur tot 22 uur
Prijs
gratis (maar kom op tijd want de plaatsen zijn beperkt)

Verklapt is een initiatief van RTV/TV PLUS en Gazet van Antwerpen en brengt boeiende vertellers met straffe verhalen naar gezellige locaties in de provincie Antwerpen. Op dinsdag 15 augustus is Dimitri Leue te gast in Hingene met zijn gloednieuwe verhaal Wat valt er?

Dimitri Leue is zowel acteur, auteur als regisseur, bekend van een hele waaier aan toneelvoorstellingen en tv-programma’s. In 2016 verscheen zijn fictiedebuut Het Lortchersyndroom. Voor Verklapt brengt Dimitri een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde. Het verhaal van Walter, de havenloods, die op een schone dag merkt dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Dimitri schetst de teneur van het verhaal: “Ieder cliché heeft zijn waarheid, iedere waarheid is als een pannenkoek. Hoe dun ook, hij heeft altijd twee kanten. En je kan er veel suiker opdoen, maar als de pannenkoek zout is, is hij zout.”

Lees hier een interview met Dimitri Leue uit het Kasteel d'Ursel Magazine. 

PRAKTISCH

De voorstelling vindt plaats in openlucht. Breng je eigen stoeltje mee of koop ter plaatse een gva-stoeltje. Bij regenweer gaat de voorstelling door in de kerk van Hingene. Hou de website of Facebookpagina van Verklapt in de gaten voor alle info.

www.verklapt.be