TERRA NOVA Rivierenhof Zomerzoektocht 2018

Thema's

Terra Nova en het Rivierenhof nodigen je uit voor een boeiende zoektocht in de natuur.

Datum
  • van 16 juni 2018 tot 3 september 2018
Prijs
5 euro

 

Rivierenhof Zomerzoektocht 2018

In het spoor van de Kelten  

van 16 juni t.e.m. 2 september 2018 in provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Deurne).

Zomer rijmt al 11 jaar lang op Terra Nova. Terra Nova ... als in een nieuw stuk land ontdekken. Of een bekend stuk land herontdekken. Vanuit een boom, een kasteelbivak, vanop een ezel of een 'retro velo'. De zomer lonkt!


Betaalbaar plezier en avontuur dichtbij huis

Ook dit jaar pakken Terra Nova en het Rivierenhof uit met een boeiende zomerzoektocht.

Je zoekt een spoor door het bos, je volgt met de oude Kelten de loop van het Schijn, je speurt naar foto's in historisch oud Deurne en je pikt leuke natuurweetjes op. De nieuwste zoektocht bestaat uit vier delen, zo kan je volgens leeftijd en interesse kiezen voor wat jou het leukst lijkt.

 

Ben je klaar voor een zomerse portie natuur en geschiedenis?

Ga dan tussen 16 juni en 2 september 2018 met de Kelten op tocht doorheen het Rivierenhof. De Terra Nova zomerzoektochtbrochure ‘in het spoor van de Kelten’ kost 5 euro / boekje en kun je online aankopen via www.terranova.be en www.eventbrite.be of rechtstreeks contant kopen bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne (waar je je brochure ophaalt, tevens startplaats van de zomerzoektocht). Er worden geen brochures opgestuurd!

 

Meer info

Bij de domeinwachters van het Rivierenhof op T 03 360 52 18 en via rivierenhof@provincieantwerpen.be en www.terranova.be

Volgende