1, 2, 3 ... Avontuur! / Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (Mol)

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer opent de Week van de Provinciedomeinen met coole activiteiten op een unieke locatie!

Datum
  • maandag 10 april 2017 van 13 uur tot 16.30 uur
Prijs
3 EUR exclusief Toegangsprijs. Dit is tussenseizoen = 2 EUR (-6 jaar en kampeerders met campingpasje gratis)

Op de eerste twee dagen van de Week van de Provinciedomeinen (maandag 10 en dinsdag 11 april) kun je voor 5 euro, inclusief toegansprijs, een uniek avontuur beleven.

Op en rond de avonturentoren, het natuurgebied Buitengoor-Meergoor, het blauwe water en het Palenbos kun je een heel ander gezicht van het Zilvermeer ontdekken en beleven.

Niet enkel de namen van de locaties spreken tot de verbeelding. Ook het feit dat zelfs vaste Zilvermeer-bezoekers vaak nog nooit in dit afgelegen en uiterst groene deel van het domein kwamen, maakt deze activiteit extra avontuurlijk. 

Aan de betalende daginkom vinden deelnemers een kassa speciaal voor de Week van de Provinciedomeinen. Daar koop je voor 3 EUR een polsbandje en begint je avontuur. Kampeerders gaan best langs de campingreceptie voor hun polsbandje.

Volg de bewegwijzering '1,2,3…Avontuur' van de kassa van het Zilvermeer tot aan de Avonturenzone met 3 activiteiten: 

- Kabelbaan 

- Varen op ‘Het Blauwe Water’ (met verschillende vaartuigen) 

- Avontuurlijke wandeling over allerhande hindernissen en vlonderpaden. 

Dit blauwe water is één van de allereerste ontginningsputten waar wit zand werd gewonnen in de streek van het Zilvermeer. Een hoge zuurtegraad en witte bodem zorgen bij de juiste lichtinval voor een felle kleur. 

Meer info op: http://www.weekvandeprovinciedomeinen.be

 

 

Organisator
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer