MOS-Openschooltuinendag

Vergroenen is hot! Steeds meer scholen krijgen een groen kleedje. Kriebelt het bij jouw team ook om je speelplaats aan te pakken? Ga dan eens kijken bij collega's in andere scholen. Op woensdag 15 mei zetten verschillende scholen in de provincie Antwerpen de poorten van hun vergroende schoolomgeving open!

Datum
  • woensdag 15 mei 2019 van 09 uur tot 15 uur
Prijs
Gratis
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag 7 mei 2019

Op woensdag 15 mei zetten verschillende scholen in onze provincie hun deuren open om hun vergroende schoolomgeving met jou te delen. Daarnaast krijg je meer uitleg over hun vergroeningsproces. 

Hoe gaat het in zijn werk:

Je kiest vooraf één of meerdere scholen uit waar je op bezoek wil gaan. Je schrijft je vóór 7 mei in via het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we de scholen die hun deuren openstellen op de hoogte brengen van je bezoek. Op 15 mei trek je er zelf op uit.

Waar kan je gaan kijken en wat is er te zien:

Binnenkort vind je hier alle informatie: welke scholen er meedoen, of je in de voor- of namiddag of een hele dag kan gaan kijken, welke vergroeningselementen er te zien zijn,  de expertise die de school opbouwde tijdens het vergroeningsproces, ...

Wil je zelf je schoolpoorten openstellen voor kijklustigen?

Dan kan je je school inschrijven via deze link, vóór 1 februari 2019. Je krijgt dan nog een seintje van ons, en we houden je op de hoogte wanneer er geïnteresseerden zijn om op 15 mei 2019  een bezoekje te brengen aan jullie school!

Volgende