Skip to main content

Inventaris en rapport

Hieronder vind je alle documenten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met de broeikasgasinventaris. 

We maken om de twee jaar een nieuwe versie van de broeikasgasinventaris op. Hierbij wordt onder andere de achterliggend data geactualiseerd. Gebruik dus altijd de meest recente versie voor de opmaak van je volgende inventaris. De nieuwste versie dateert van januari 2021 (voor het jaar 2020).

Downloads:

Veelgestelde vragen bij het invullen van de inventaris:

Ben je bezig in een verouderde versie? Knip en plak je gegevens dan in het meest recente model. Voeg eerst voldoende lege rijen in! De methode vind je in de handleiding.

Maak je ook een nulmeting voor het grondgebied van je gemeente op? Maak het je gemakkelijk met de extra tabbladen die Vito toevoegde in het berekeningsmodel voor de eigen organisatie. Hiermee kun je op eenvoudige wijze de uitstoot van je eigen gebouwen, openbare verlichting en dienstverplaatsingen overzetten naar de nulmeting grondgebied voor het burgemeestersconvenant.

Werk je met internet explorer? Dan ervaar je misschien moeilijkheden om de bestanden te openen. Het kan helpen om het bestand eerst op te slaan op een lokale schijf en dan pas te openen.

Kris Mees
Functie
Team klimaat
Telefoon
03 240 56 69