Skip to main content

Workshop Van warmtezonering naar warmtebeleid

tot

Engageerde ook jouw gemeente zich via het Lokaal Energie- en Klimaatpact tot het opstellen van een warmteplan? Hoe begin je daar nu precies aan? Welke informatie is er beschikbaar om je op weg te helpen? Op die vragen geven we een antwoord tijdens de opleiding Van warmtezonering naar warmtebeleid.

De opleiding bestaat uit 2 delen:

  Deel 1: online module 
  Via deze module ontdek je de uitdagingen van de warmtetransitie. Dit materiaal neem je door op je eigen tempo en op een eigen gekozen moment.

  Deel 2: fysieke workshop
  Deze workshop bouwt verder op het materiaal uit de online module. We gaan aan de slag met data uit jouw gemeente en gaan op zoek naar projectkansen die de duurzame warmtetransitie op gang kunnen trekken.

  De trainers van dienst zijn Wouter Cyx en Erik Verbeke van Transition Stories.

  Deze klassikale opleiding duurt een volledige dag (van 9u tot 16.30u) en gaat door in het Provinciehuis te Antwerpen. In december plannen we 2 dagen, hieruit kan je er 1 kiezen:

  - Donderdag 7 december

  - Vrijdag 15 december
   

  Neem je deel? 

  Deelname is gratis.

  Inschrijven kan via dit formulier. Geef daar aan op welke van de 2 dagen je de fysieke workshop volgt. Nadat we je inschrijving ontvangen, krijg je toegang tot de online module die je alvast op eigen tempo kan volgen. 

Meer info en de aftermovie van de workshop in oktober 2023 vind je op de algemene pagina over de opleiding.
 

Meer info?

Contacteer ons gerust:

Esther Biermans en Antje Schurmans
Functie
Dienst Economie - Team Energie
Telefoon
03 240 56 21 en 03 240 58 43