Skip to main content

Liever Lokaal: kant-en-klare eindejaarsactie 

De provincie Antwerpen pakt tijdens de eindejaarsfeesten uit met een gloednieuwe eindejaarsactie. Onder de noemer Liever Lokaal willen we je inwoners motiveren om lokaal te shoppen. Door deel te nemen aan de actie kunnen ze mooie prijzen winnen. We bieden je deze actie kant-en-klaar aan, inclusief winactie. Deze actie loopt van 9 december 2023 tot en met 14 januari 2024.

Handelaars in de kijker

In deze uitdagende tijden is het beslist een must om als gemeentebestuur je lokale handelaars in de kijker te zetten. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen handelaars en hun gemeentebestuur cruciaal is om de lokale economische ontwikkeling en de gemeenschapszin te bevorderen.

Bovendien ontzorgen we je als gemeente bijna volledig. De provincie Antwerpen zorgt voor kant-en-klaar materiaal en voorziet ook de hoofdprijzen: 3 e-bikes. 

Doe je mee, net als de 37 andere gemeenten?

Al 37 steden en gemeenten schreven zich in voor deze eindejaarsactie (zie onderstaande kaart). We sluiten de inschrijvingen bijna af, dus wil je ook in jouw gemeente inwoners motiveren om lokaal te shoppen? Beslis dan snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Rood: deelnemende gemeenten aan Liever Lokaal 2023. Situatie 27 september 2023

Meer info

Meer info over de eindejaarscampagne vind je op de campagnewebsite. Op 19 september organiseerden we een digitale infosessie voor de reeds ingeschreven besturen. Deze kun je hier herbekijken.

Nog vragen, suggesties of opmerkingen:

contacteer Nathalie De Bock
nathalie.debock@provincieantwerpen.be
T +32 3 240 58 45

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van onze dienst detailhandel? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief, geen spam, enkel praktische tips en informatie.