Vraag nog dit najaar je toelage bij de Provinciale Landbouwkamer Antwerpen aan

01.10.2018

Omdat het belangrijk is een duidelijk en correct beeld te geven van de huidige land- en tuinbouw, houdt de Provinciale Landbouwkamer Antwerpen (PLK) vast aan de traditie om een toelage te voorzien voor land- en tuinbouwbedrijven die scholen of klassen ontvangen op hun bedrijf.

landbouweducatie_9

Toelage voor bezoek van scholen/klassen

Deze toelage van 50 euro wordt twee keer per jaar toegekend aan bedrijven die een klas ontvangen op hun bedrijf om op die manier kinderen en leerkrachten te laten kennismaken met de hedendaagse land- of tuinbouw. Heb je dit jaar een klas ontvangen? Aarzel dan niet om nog dit najaar een aanvraag in te dienen. Heb je meerdere klassen ontvangen op verschillende dagen, dan kan je de toelage twee keer aanvragen.

Toelage voor imagoactiviteiten

Er is ook een toelage van 200 euro aan verenigingen die een imagoactiviteit over land- en tuinbouw organiseren voor een groot publiek. Een van de voorwaarden is dat de aanvraag een maand voor de activiteit ingediend moet zijn. Heb je dit najaar nog zo een activoteit met je vereniging, doe dan zeker nog een aanvraag.

Aanvraagformulieren

Aanvraagformulieren met daarop het reglement zijn te vinden op de website van de PLK Antwerpen. Aanvragen is simpel, dus aarzel niet wanneer u als bedrijf of vereniging dergelijke activiteiten organiseert.

www.provincieantwerpen.be/landbouwkamer
of Gert Van de moortel, secretaris Provinciale Landbouwkamer Antwerpen, via 014 59 51 50 of gert.van.de.moortel@boerenbond.be