Bereikbare Kanaalkant

publish date
03.07.2017
???module.newsItem.label.themes???

De Kanaalkant gaat gebukt onder de infrastructuurwerken. Om ze efficiënt en veilig uit te voeren, gelden er omleidingen en alternatieve routes zodat je je vlot van A naar B blijft verplaatsen. Je leest er alles over op de website van Slim Naar Antwerpen.

Zowel het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen als het team van Slim naar Antwerpen begeleiden werkgevers bij het uitwerken van een sterk bedrijfsvervoersplan. Ze geven je daarbij een uitgebreid advies op maat. Alle informatie vind je op de webpagina’s van PMP of die van Slim naar Antwerpen.
 

Infomarkt 21 november 2017

Er gebeurt heel wat in en rond het bedrijventerrein De Kanaalkant. Denk maar aan de verhoging van de bruggen en de verbreding van het Albertkanaal. De werken aan de IJzerlaan en de voorbereidingen voor de Oosterweelverbinding. Maar ook projecten rond duurzaamheid zoals het delen en hergebruiken van energie en water. Benieuwd wat dit allemaal concreet inhoudt? Benieuwd naar de concrete gevolgen voor jouw bedrijf? Noteer dan de infomarkt op dinsdag 21 november in je agenda. Je kunt doorlopend tussen 18 en 21 uur langskomen.

Volgende