Kras en win tijdens Geel Zomert op 11 augustus

publish date
01.08.2017

Alle vrijdagen van de zomervakantie kan je een gratis concert beleven in de tuin van jeugdcentrum De Bogaard. Veel ambiance, straffe podiumacts, keigoeie muzikanten, een ongekende variatie aan muziekstijlen, covers om van te snoepen, talent uit Geel en omgeving ... Het is er allemaal. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, ontvang je op 11 augustus ontvang tijdens het optreden van Diamonds on the rocks een gratis Pop up Europa kraslot.

Maak kans op mooie prijzen:

Wat weet jij over Europa? Kras het juiste antwoord open. Vul je gegevens in en lever het kraslot in. Wat kun je winnen? Uit de juiste inzendingen van de kraslotenwedstrijd loten we drie winnaars. Zij maken kans op deze mooie prijzen:

  • 1x overnachting in een kampeerhut in de Nekker
  • 1x gezinsabonnement voor het Zilvermeer
  • 1x waardebon het Arenbergtheater t.w.v. 20 euro

Pop up Europa Geel

De kraslotenwedstrijd is onderdeel van Pop up Europa Geel. Tussen 7 en 28 augustus staat Geel in het teken van Europa. Je kunt Europa ontdekken in de bib, de Eurofeesten bezoeken of een kansje wagen bij het Europees Rad van Fortuin op Fiesta Europa en de Kunstenmarkt. Pop up Europa is een intiatief van de provincie Antwerpen in samenwerking met het stadsbestuur van Geel. 

Meer info

Wil je graag meer info over Geel Zomert? Neem dan een kijkje op de website van stad Geel. 

Volgende