Weet wat je eet

Thema's

Is de koe gelukkiger in de weide dan in de stal? En de kip, loopt ze liever op het erf dan in een hokje te zitten? Iets om over na te denken wanneer we in groepjes aan de slag gaan ...

Datum/uur
  • van 3 september 2018 tot 21 juni 2019
Status
Inschrijvingen afgesloten
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 18 mei 2018
Doelgroepen
  • Lager onderwijs

Prijs

Gratis

Bijna elke dag ligt er een lekker stuk vlees op je bord. Maar waar komt dit vandaan? Ontdek met heel je klas wat er moet gebeuren voor een dier, een eitje of een stuk kaas op je bord belandt. Je leert dat jij mee kan bepalen hoe je voedsel geproduceerd wordt.

Voor leerlingen van het Lager derde graad.

Uur: 9.30-11.30 uur | 13-15 uur

Halvedagprogramma's kunnen gecombineerd worden op de inschrijvingsaanvraag.

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas.

Je kan op verschillende locaties in het park picknicken of gebruik maken van de WC. Bekijk hiervoor onderstaand plannetje.

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Aantal deelnemers

Maximaal 24 leerlingen

Toegankelijkheid

De boerderij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers behalve in de leslokalen boven.

Volgende