Kleurenbingo

De tweede en derde kleuterklas gaan op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal.

Datum/uur
  • van 23 april 2019 tot 14 juni 2019
Status
Volzet
Doelgroepen
  • Kleuteronderwijs

Prijs

Gratis

De koude winter haalde alle kleuren uit het bos. Nu het lente is, komen ze weer tevoorschijn. Frisgroene blaadjes ontrollen, witte bosanemonen bloeien en citroengele vlinders fladderen rond. De indianen uit het bos zijn ook blij dat de winter op zijn einde loopt. Wist je dat Indianen hun “verf” uit de natuur halen? Ze schilderen daarmee mooie strepen op hun gezicht. Ga mee op zoek naar kleuren in het bos en wordt voor 1 dag Indiaan!

Alle wandelingen vertrekken aan het nieuwe onthaalgebouw, Boonmarkt 4a (Heist-op-den-Berg). Parkeren kan op de centrale parking Boonmarkt.
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas.

Het programma van de lentewandelingen is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.

Volgende van de detaillijst