Het grote kabouterfeest

De tweede en derde kleuterklas gaan op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal. 

Datum/uur
  • van 23 september 2019 tot 15 november 2019
Status
Volzet
Doelgroepen
  • Kleuteronderwijs

Prijs

Gratis

Wist je dat er in De Averegten echte kabouters leven? Als je heel goed rondkijkt, vind je overal sporen. Het is bijna feest in kabouterland! Een 100-jarige kabouter zal eindelijk trouwen met het meisje van zijn dromen. Maar hoe doe je dat eigenlijk, trouwen?
Het grote kabouterfeest is een wandeling voor echte creatievelingen! We zoeken, spelen, voelen, ruiken, kijken, … en werken zo mee aan de voorbereidingen voor het grote feest. 

Alle wandelingen vertrekken aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a (Heist-op-den-Berg). Parkeren kan op de centrale parking Boonmarkt. De wandeling start om 9.30 uur of 13 uur en duurt 1,5 tot 2 uur.
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas

Het programma voor de herfstwandelingen is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk. 

 

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • Gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.
 

Volgende van de detaillijst