Je sportvorming promoten of organiseren met hulp van het Autonoom Provinciebedrijf Sport

24.04.2017

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) werkt samen met gemeenten, regio’s, sportfederaties en vormingsorganisaties tweemaal per jaar een sportvormingsaanbod uit. Het gaat om een bundeling van allerhande sportopleidingen die nuttig zijn voor diverse sportactoren: sporters, sportbestuurders, trainers, begeleiders en leerkrachten lichamelijke opvoeding. Of voor eender wie die graag wil bijdragen aan de kwaliteit van de sportbeoefening in zijn of haar gemeente, school of sportclub.
Heb je een sportvorming gepland in het najaar van 2017? Of wil je graag een nieuwe sportopleiding aanbieden? Het APB Sport kan je helpen met de promotie en/of organisatie van sportopleidingen.

Je sportopleiding promoten

Organiseert je club, gemeente, regio of federatie een vorming in de provincie Antwerpen die open staat voor iedereen? Kan die wat extra promotie gebruiken? Bezorg ons dan vóór vrijdag 19 mei 2017 via sportvorming@provincieantwerpen.be alle informatie, zodat we de opleiding kunnen opnemen in onze brochure.

Een sportopleiding organiseren

Wil je meewerken aan het organiseren van een sportvorming? Er zijn heel wat vormingen die we samen kunnen organiseren. Ontdek in de vormingswaaier ons aanbod van sportbestuurlijke, sportmedische, sporttechnische en G-sportvormingen. Er is voor ieder wat wils.

Een sportopleiding op maat uitwerken

Vind je niet wat je zoekt in de vormingswaaier en wil je graag een ander vormingsinitiatief uitwerken? Dat kan ook. Contacteer ons en we bespreken de samenwerkingsmogelijkheden. Het APB Sport kan samen met jou een vorming op maat uitwerken, je helpen zoeken naar een geschikte partnerorganisatie of je ondersteunen in de zoektocht naar een lesgever.

Contacteer ons voor vrijdag 19 mei via sportvorming@provincieantwerpen.be met vragen en suggesties of reserveer je plekje in de vormingsbrochure van het najaar van 2017. Wij hopen door een bundeling van onze krachten te komen tot meer kwaliteit in de sport.

Ben je benieuwd welke sportvormingen dit voorjaar nog doorgaan? Check zeker ons voorjaarsaanbod. Niet gevonden wat je zoekt? Laat het ons ook weten. Misschien kunnen wij je doorverwijzen.