Congres Navorming

Op zoek naar bijscholing als preventieadviseur? Kom eens een kijkje nemen op ons jaarlijkse Navorming: een congres dat om verschillende redenen uniek is. Als deelnemer krijg je de keuze uit maar liefst 60 sessies: zo kan je een persoonlijk leertraject uitstippelen. Kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling staan daarbij centraal. Ook voorziet het programma tijd om te ont-moeten. Bovendien focust de inhoud zich niet alleen op de taakinhoud van de preventieadviseurs, maar is deze minstens even interessant voor andere betrokkenen: HR-managers, hiërarchische lijn, consultants,…

De Navorming strijkt op 13 en 14 mei 2019 opnieuw neer in Malle. Het programma kan je raadplegen op www.navorming-pvi.be.

 

Doelgroep

Iedereen die beroepshalve betrokken is bij welzijn op het werk. Preventieadviseurs in de eerste plaats, maar ook leidinggevende medewerkers zijn welkom. Dit congres kadert in de verplichte jaarlijkse bijscholing voor preventieadviseurs. Iedere deelnemer krijgt een attest om dit te staven.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de formule die je kiest. Er zijn interessante kortingen voor (oud-)cursisten van het Veiligheidsinstituut. Raadpleeg de website voor meer info.

Organisator

Provinciaal Veiligheidsinstituut

Contactpersoon

Volgende van de detaillijst