Putteke Winter

Datum
  • vrijdag 8 december 2017 van 18 uur tot 23 uur
Prijs
VVK: 4 euro, KASSA: 6 euro, gratis t.e.m. 3 jaar

Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze uitdagende figuren, wervelende vuurshows, hartverwarmende poëzie en sfeervolle livemuziek. Op meerdere plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle livemuziek.

Het volledige programma vind je op www.puttekewinter.be

Tickets in voorverkoop voor vrijdag 8 december zijn afgesloten. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar aan de avondkassa aan € 6 per persoon. Wanneer onze maximumcapaciteit bereikt is, wordt de ticketverkoop ook ter plaatse afgesloten. 

Tickets in voorverkoop voor zaterdag 9 december kunnen nog aangekocht worden tot vrijdag 8 december 23u30.  

 

NIEUW op Putteke Winter!

Op Putteke Winter krijg je de kans om  jezelf in 3D te laten scannen. Achteraf kan je een digitale 3D foto meenemen en/of een mini versie van jezelf laten maken. Je kan hier op voorhand inschrijven zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten op elke avond. Kom zeker op tijd en reken er op dat het tijdens de 'spits' (21u-23u) druk kan zijn aan deze stand. 

Locatie: Vlinderplein

Tarieven (ter plaatste te  betalen): 

- Digitale 3D foto voor 2 jetons (2 euro)

- Fullcolor 3D beeldje 10 cm 59 euro (excl btw)

- Fullcolor 3D beeldje 12 cm 79 euro (excl btw)

- Fullcolor 3D beeldje 15 cm 99 euro (excl btw)

- Fullcolor 3D beeldje 20 cm 199 euro (excl btw) 

De 3D beeldjes worden nadien thuis geleverd (wachttijd ongeveer 6 weken) of je kan ze ophalen aan het onthaal van De Schorre.

 

Info voor bezoekers:


Putteke Winter is enkel toegankelijk via de hoofdingang (Schommelei 1). De zij-ingangen van het domein zijn afgesloten. Het mountainbikeparcours is niet toegankelijk deze dagen. 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre