‘Supporters voor G-sporters’ helpt je aan aangepast sportmateriaal

publish date
21.08.2017

Om G-sport in heel Vlaanderen verder uit te bouwen, verstrekt ‘Supporters voor G-sporters’ financiële middelen om G-sporters te voorzien van aangepaste sportmaterialen. Ben je zelf op zoek naar aangepast sportmateriaal om jouw G-werking te ondersteunen? Dien dan nu je project in. Als ‘Supporters voor G-sporters’ je project selecteert, stap je mee in een grote crowdfundingscampagne over heel Vlaanderen. Daarbij krijg je hulp om financiële middelen én aandacht voor je project te verkrijgen. En voor elke euro die je inzamelt, krijg je er van ‘Supporters voor G-sporters’ één euro bovenop. 

Logo_Supporters_blauw

Is jouw organisatie klaar om haar G-werking uit te breiden? Of staat G-sport binnen je organisatie nog maar in kinderschoenen? Wat ook het geval is, als je G-sporters warm wil onthalen, heb je nood aan aangepast sportmateriaal. Een tillift voor het zwembad, aangepaste fietsen of rolstoelen, goalbalbrillen of startseinen met licht,… Het zijn allemaal voorbeelden van materialen die een G-sporter nodig heeft om kwalitatief te kunnen sporten. 

 

Wat houdt deelnemen aan de campagne van ‘Supporters voor G-sporters’ in?

Het opzet is simpel. Als ‘Supporters voor G-sporters’ je project selecteert, krijg je hulp om financiële middelen én aandacht voor je project te verkrijgen. ‘Supporters voor G-sporters’ koppelt haar expertise aan jullie enthousiasme. Samen zorgen jullie voor een grote community en zamelen jullie de middelen in die jij nodig hebt. Je staat dus niet alleen in je zoektocht naar middelen.

Wat doet ‘Supporters voor G-sporters’ voor jou?

  • Het biedt je een platform waar je fondsen voor je project kan verzamelen. Voor elke euro die jij verzamelt, legt ‘Supporters voor G-sporters’ een euro bij. 1 euro wordt dus 2 euro! Je kunt zo tot maximum 5.000 euro bovenop je ingezamelde geld krijgen.
  • Het zorgt voor media-aandacht in je eigen regio en over heel Vlaanderen.
  • Het zet jouw resultaten extra in de kijker op een slotevent.

Welk engagement neem je op bij deelname?

Als je deelneemt aan de ‘Supporters voor G-sporters’-campagne, neem je een duidelijk engagement op:

  • Je werft 200 supporters voor G-sport op de website supportersvoorgsporters.be via je eigen platformen.
  • Je zamelt geld in voor je project via giften of originele acties.
  • Je vertelt je verhaal via de mediakanalen van G-sport Vlaanderen.
  • Je maakt je project bekend over heel Vlaanderen met de hashtag #gsupporter.
  • Je neemt deel aan evenementen en acties in het kader van de campagne.

Project indienen voor 30 september 2017

Ben jij ook op zoek naar aangepast sportmateriaal om jouw G-werking te ondersteunen? Dien je project in vóór zaterdag 30 september. In het reglement staat uitgebreid uitgelegd wie in aanmerking om een aanvraag in te dienen en welk engagement je neemt door deel te nemen. Neem het regelement grondig door en dien tijdig in!

Info en contact

Volgende