Terra Nova brengt de zomer dicht bij huis

publish date
17.03.2016

Terra Nova biedt deze zomer meer dan 25 originele, betaalbare en gezinsvriendelijke activiteiten dicht bij huis aan. Ontdek vanaf begin juni een zomer vol natuur, cultuur en culinair lekkers. Zo kan je een stevige wandeling maken in de Schorre, picknicken op verschillende groene plekjes of samen met je kinderen op onverwachte plekjes overnachten. Ontdek vanaf nu het hele aanbod op www.terranova2016.be. De ticketverkoop start op 17 mei. 

Terra Nova brengt dit jaar de zomer vlak bij huis en laat je binnen de provincie op reis gaan. De provincie Antwerpen biedt unieke en zeer kindvriendelijke evenementen aan. Zo overnacht je deze zomer weer op verschillende onverwachte plekjes. De coolste mama’s en papa’s kamperen avontuurlijk met hun kinderen of kruipen hoog in een boomtent voor een gezellige nacht dichter bij de sterren. Bij Studio Globo dompel je jezelf onder in het echte leven in Peru met La Vida Peruviana, overnachting inbegrepen. Verder kunnen de allerkleinsten een ritje maken op de rug van een ezel en geniet je van een picknick tussen het groen.  

Nieuw op het programma

Terra Nova biedt dit jaar ook nieuwe activiteiten aan. Naast logeren op originele plekjes kan je ook op stap gaan in een van de vele groene domeinen. In De Schorre geniet je van een heerlijke 'Déjeuner sur l’herbe' met uitzicht op het domein. Langslapers komen aan hun trekken tijdens een lunch en ’s avonds is er een After Work editie! Filmliefhebbers kunnen deze zomer terecht in Kamp C in Westerlo voor een gezellige filmvertoning. Verder sluit Terra Nova af met een nieuw topevenement: een exclusief concert van Jef Neve op een unieke locatie, in Merksplas-Kolonie.

Ontdek op www.terranova2016.be het volledige aanbod met data. Tickets bestellen kan vanaf 17 mei!

Volgende