Coach met de M-factor toegespitst op G-sporters

• maandag 13 november 2017 van 19 uur tot 21 uur
Uiterste inschrijfdatum
maandag 9 oktober 2017

Wil jij dat jouw sporters met volle goesting naar je trainingen komen? Dat je sporters bereid zijn om het onderste uit de kan te halen om zichzelf te verbeteren? Sporters die daarbij open staan voor feedback en gretig zijn om samen bij te leren?

Stap dan met ons in dit traject tot M-coach.  Je leert hoe je als coach je sporters op een goede manier kunt motiveren.

Tijdens de initiatiesessie geven we je relevante kennis mee rond het motiveren van sporters met een beperking. De doelstelling van de drie daaropvolgende workshops bestaat erin om je vaardigheden als jeugdcoache te versterken, om zo hun M-factor ook in de praktijk te verhogen.

Workshop 1: aanleren van autonomie-bevorderend coachesgedrag door ruimte te laten voor plezier, dialoog, duiding, ritme en positieve feedback.

Workshop 2: aanleren van competentie-bevorderend coachesgedrag door succeservaringen te stimuleren aan de hand van overzicht, vertrouwen, hulp, feedback, opvolging en zelfinzicht.

Workshop 3: aanleren van binding-bevorderend coachesgedrag door een band te creëren via aanwezigheid, aanvoelen, steun, warmte, samenhorigheid en positieve sfeer.

Om de workshops te kunnen bijwonen moet je de initiatiesessie gevolgd hebben én moet je een vragenlijst om je eigen beginprofiel te bepalen invullen. De jeugdcoaches die de inleidende initiatiesessie én de drie workshops bijwonen, krijgen een certificaat van coach met de M-factor.

Sessie 1: initiatiesessie

Maandag 9 oktober 2017 van 19 tot 21 uur

Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Lesgever