Praktijkcursus rond professionele schoonmaaktechnieken in sportinfrastructuur

Deze vorming is bedoeld voor uitvoerenden in de schoonmaak die met professioneel onderhoud te maken hebben. Tijdens de training wordt de praktijk in verschillende domeinen uitgediept.

Datum/uur
  • donderdag 9 november 2017 van 13 uur tot 16.15 uur
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 2 november 2017

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

• Concrete toepassing van schoonmaakmethoden en systemen voor de professionele schoonmaak algemeen
  • Concrete toepassing van specifieke methodes binnen een sporthalomgeving
  • Het onderscheid en het belang van dagelijks, wekelijks, maandelijks en periodiek werk in de praktijk
  • Efficiënt werken: hoe begin ik er aan?

Doelstellingen:

• Personeel bewust maken van het belang van de schoonmaak en de verantwoordelijkheden dat dit met zich meebrengt.
  • Personeel inzicht geven in het vak van de professionele schoonmaak.
  • Personeel laten inzien dat schoonmaak een vak is dat kennis en vaardigheden vereist.
  • Personeel opwaarderen in het werk dat ze uitvoeren.

9 november 2017 2017 van 13 tot 16.15 uur

Multifunctionele zaal Loerenboske, Maanhoeveweg 34, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Lesgever
Team at Work

Kostprijs
70 euro