Apotheose 1 jaar de Klimaatstrijd (pers- en netwerkevent)

In maart 2018 barstte de Klimaatstrijd in de provincie Antwerpen los. 69 gemeenten en hun inwoners streden een jaar lang voor de overwinning. Op zondagavond 10 maart, 23.59 uur, werd de challenge de Klimaatstrijd in de gratis app For Good finaal afgesloten. 

Status
Inschrijvingen afgesloten
Datum
  • vrijdag 22 maart 2019 van 11 uur tot 13 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
woensdag 20 maart 2019

Tijdens een pers- en netwerkmoment op vrijdag 22 maart maakt de provincie Antwerpen de Gemeente met de Kleinste Ecologische Voetafdruk bekend. De Klimaatstrijders van deze winnende gemeente boekten het afgelopen jaar de grootste vooruitgang. Ook de gemeente met de meeste Klimaatstrijders valt in de prijzen.

Gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu Jan De Haes vertelt in concrete bevindingen en cijfers wat de Klimaatstrijd heeft opgeleverd. De makers van de For Good-app vertellen over wat ze in de toekomst nog van plan zijn met hun app waarmee bedrijven, gemeentes, provincies, … hun werknemers of inwoners kunnen sensibiliseren om ecologischer te leven.

Eindigen doen we met een blik op de toekomst. Wat gaan de provincie en haar gemeenten nog allemaal doen voor het klimaat?

 

Volgende van de detaillijst