Nieuwe sessies voor opleiding levensreddend handelen bij baby's en kinderen

publish date
08.02.2019

Campus Vesta organiseert in 2019 drie sessies van de opleiding 'levensreddend handelen bij baby's en kinderen tot 12 jaar'. De opleiding is voornamelijk bedoeld voor onthaalouders en kinderbegeleiders, maar staat open voor al wie met kinderen werkt. Er is geen specifieke basiskennis vereist.

In deze praktische opleiding van 3 uur leer je zowel theorie (typische gevaren bij baby’s en peuters, basisprincipes van eerste hulp, stappenplan reanimatie en het bewustzijn, de ademhaling en de bloedcirculatie van baby’s en peuters) als praktijk (inoefenen van reanimatie bij baby’s en peuters op reanimatiepoppen, handelingen bij verslikken en stikken en de veiligheidshouding).

De opleiding voldoet aan de vereisten om een geldig attest 'Levensreddend handelen bij baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar' te verkrijgen. Dit attest is drie jaar geldig.

Je kan kiezen tussen een van deze drie data.

  • donderdag 25 april 2019 van 19 tot 22 uur
  • maandag 16 september 2019 van 19 tot 22 uur
  • vrijdag 29 november 2019 van 10 tot 13 uur

Schrijf je in door een van de drie inschrijvingsdocumenten (voor de sessie van 25 april, 16 september of 29 november) in te vullen en te mailen naar Elain Bielen, elain.bielen@campusvesta.be.

Volgende van de detaillijst