Decembertuin

Datum
  • van 1 december 2019 tot 22 december 2019
Prijs
Vrije toegang cafetaria, galerie, shop en plantencentrum, toegang tot de tuin € 7 (jaarkaarthouders, museumpas en kinderen -12 jaar gratis)
Twee bezoekers wandelen over een graspad tussen de borders van Arboretum Kalmthout. Het is winter, de tuin is wit van de vrieskou, een winterzon schijnt door de kale takken.

Geniet van een winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. In december krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. Door het lage licht krijgen zaden en droge stengels een prachtig silhouet, de eerste winterbloeiers verspreiden een heerlijk parfum. Drink warme chocolademelk in de cafetaria en kom shoppen voor je kerst-en eindejaarsgeschenken. Eindejaar in Arboretum Kalmthout was nog nooit zo gezellig.

Ontdek de mooie winternatuur samen met een gids. Op zondag 1-8-15-22 december kun je om 14 uur aansluiten voor een rondleiding in de arboretumtuin. Inschrijven is niet nodig, afspraak aan de vuurschaal. Deelname is inbegrepen in je toegangsticket.

Kijk ook naar de winterpicknicks, een origineel idee om gezellig samen te zijn!

Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst