Paasspeurtocht: Op zoek naar het Gouden Konijn

Datum
  • van 27 maart 2021 tot 18 april 2021
Prijs
Kinderen -12 jaar bezoeken de tuin gratis. Alle andere bezoekers boeken VERPLICHT een ticket met tijdslot, ook houders van jaarkaart en museumpas, klik daarvoor op koop tickets hierboven | speurkaart (€ 2,5) enkel aan de balie te koop
In een oude magnolia met brede en laaghangende takken, hangt een groot kartonnen paasei tussen de witte bloemen, als onderdeel van de paasspeurtocht. Zonnige lentedag in Arboretum Kalmthout.

Gouden Konijn

Arboretum Kalmthout is een grote tuin met bijzondere bomen, struiken en bloemen uit de hele wereld. Sommige zijn meer dan 100 jaar oud of zelfs bedreigd in de natuur. We vieren dit jaar onze 165ste verjaardag en verwelkomen daarom een Gouden Konijn tijdens de paasvakantie. Alleen heeft het zich goed verstopt. Kom jij het mee helpen zoeken? Voor kinderen van vier tot tien jaar, en iedereen die wel eens een Gouden Konijn van dichtbij wil zien.

De arboretumtuin is een heerlijk groene plek om op avontuur te gaan. Wandel over bomen, hoor de kikkers kwaken bij de vijver en verstop je in het bamboebos. Onderweg kun je kleurrijke eitjes tellen in de bomen, en nadien wacht je een chocoladeverrassing!

Covid-19/corona

Voor een veilig bezoek is het tijdens de verlengde Paasvakantie (van 27 maart tot en met 17 april 2021) verplicht om je ticket met tijdslot vooraf online te reserveren. De laatste Covid-19 veiligheids-updates in Arboretum Kalmthout lees je hier.

Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst