Kunstenaarsmarkt

Datum
  • zondag 31 maart 2019 van 12 uur tot 17 uur
Prijs
gratis
Kunstenaarsmarkt
Kunstenaarsmarkt

De gezellige Kunstenaarsmarkt is toe aan haar zesde editie. Op 31 maart kan je schilderijen, foto's en tekeningen van heel wat exposanten bewonderen op het Vlinderplein in De Schorre. Kom langs en geniet van de mooie werken, het unieke kader en een drankje in een even gezellig decor!

OPGELET: er is geen bancontact aanwezig op het domein. Gelieve voldoende cash te voorzien voor de aankoop van de kunstwerken, drank en eten. 

Kunstenaarsmarkt
Kunstenaarsmarkt

Inschrijvingen kunstenaars 

De kunstenaarsmarkt biedt plaats aan minstens 60 kunstenaars. Een standplaats kost 5 euro. Wie zich heeft ingeschreven ontvangt een bevestiging per mail. Je stand betalen doe je ter plekke als je aankomt. Materiaal om je stand op te bouwen dien je zelf mee te nemen. De kunstenaarsmarkt is enkel voor schilders, grafici, fotografen, beeldhouwers en keramisten. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd! Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre. Inschrijven doe je via onderstaande link.

Je betaalt 5 euro voor een stand van 3 meter. 

UPDATE:

De maximumcapaciteit is bereikt voor de standhouders bij de Kunstenaarsmarkt. Het is dus niet meer mogelijk om in te schrijven. 

Opening Toeristisch Seizoen Rupelstreek 2017
Opening Toeristisch Seizoen Rupelstreek 2017

Opening Toeristische Seizoen Rupelstreek

Tegelijk met de Kunstenaarsmarkt kan je op dezelfde locatie genieten van de opening van het toeristisch seizoen van de Rupelstreek. Ben je een erfgoedliefhebber, een wandelaar of een fietser, de Rupelstreek heeft voor iedereen wat wils. En natuurlijk kan je dit alles combineren met een heerlijk streekproduct op een zalig terrasje op de dijk of in een pittoresk gehucht.

Bereikbaarheid:

Het volledige domein blijft toegankelijk tijdens deze evenementen.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende van de detaillijst