Terra Nova 2020 - Workshop: maak je eigen magische trol

Status
Afgelast
Datum
  • vrijdag 14 augustus 2020 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 17 per persoon
Arvid
Arvid door Thomas Dambo

Heb je de zeven reuzen al gezien in het ‘magische trollenbos’? Ze zitten verstopt tussen de bomen van De Schorre en zijn volledig gemaakt uit hout. Ben je ook zo in de ban van hoe ze zijn gemaakt en had je stiekem graag meegeholpen met de kunstenaar Thomas Dambo? Ga dan alvast aan de slag met je eigen ideeën en creativiteit om een trol te bouwen uit hout en andere natuurlijke materialen, maar dan wel een maatje kleiner. In deze workshop ga je schetsen, timmeren, lijmen, bouwen, zagen, …. Kortom de handen uit de mouwen steken. Jij bouwt jouw unieke trol en misschien heb je er thuis ook wel een plekje voor bij een plant, onder een struik of naast een boom. Spreekt al het voorgaande je aan, aarzel dan zeker niet om je in te schrijven in deze workshop.

De workshop is gericht op kinderen van 7 tot 12 jaar. 

PS: ga voor de workshop al een kijkje nemen in het magisch trollenbos, zodat je inspiratie kan opdoen! 

 

Praktische info

  • De workshop gaat door vanaf 10 deelnemers per sessie, met een maximum van 20 deelnemers per sessie. Wanneer we het minimum aantal inschrijvingen niet bekomen voor je sessie, krijg je de keuze om deel te nemen aan een andere sessie of je geld terug te krijgen.
  • Bij mooi weer gaat de workshop buiten door, bij slecht weer voorzien we een binnenlocatie. 
  • Je mag een koekje en drinkbus meegeven aan je kind, want dit is niet voorzien in de workshop. 
  • Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de algemene Corona maatregelen die zowel onze bezoekers als het personeel beschermen.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende van de detaillijst