Van dierenpracht over bloemen tot prachtige landschappen…

Aan het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 3 januari 2021 de fototentoonstelling 'Van dierenpracht over bloemen tot prachtige landschappen…' bewonderen. Omwille van de coronamaatregelen is het onthaalgebouw momenteel gesloten, maar de fototentoonstelling is aan de ramen van het gebouw te bewonderen.

Xander Librecht uit Boom is achttien jaar. Een van zijn grootste passies is fotografie. Hij verdiept zich in verschillende soorten, op vele verschillende manieren. Met name natuurfotografie is voor hem een zeer inspirerende vorm. “Het geeft je een andere kijk op de wereld, zoals deze is vandaag. Het vergroot het kleinste detail en omkadert het mooiste landschap. De mogelijkheden zijn zeer divers.”

Daarom zal je, in deze tentoonstelling, verschillende soorten natuurfotografie bewonderen. Van een dierenportret over bloemen tot prachtige landschappen.

Veel kijkplezier! 

Indien je ervan genoten hebt, word je uitgenodigd om eens een kijkje te nemen op zijn instagrampagina: @earth.n.photo. Via dat kanaal zijn vragen en feedback ook altijd welkom.

Datum
  • van 6 november 2020 tot 3 januari 2021
Prijs
Gratis
Organisator
Provinciaal Groendomein De Averegten

Volgende van de detaillijst