Natuurworkshop voor kinderen - Krabbelen met kriebelbeestjes

Woudvrouw

Status
Datum
  • zondag 29 mei 2022 van 10 uur tot 12 uur
  • zondag 29 mei 2022 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 15, UiTpas met kansentarief: € 3

De natuur is een speeltuin, waar je je verbeelding de vrije loop laat, waar nieuwe verhalen ontstaan en waar alles tot leven komt. Uit de namen van insecten, vogels, dieren en planten blijkt hun betekenis. Kinderen voelen zich hier thuis: hun ogen zien het wonderlijke, hun verbeelding kent geen grenzen. Woudvrouw biedt kinderen kansen om de natuur te ontdekken en hun verbeelding te stimuleren.

Krabbelen met kriebelbeestjes

Leer meer over de wonderwereld van insecten. We gaan op zoektocht met bekers en netjes, om ze echt in actie te zien. Daarna knutselen we ons eigen beestje in elkaar met stukjes natuur.


Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud, maar we raden aan dat een (groot)ouder zich bij kinderen jonger dan 7 jaar voegt. Dat kan en is ook leuk voor de oudere kinderen.
Er mag slechts 1 ouder per deelnemend kind meevolgen. 

Max. 10 - min. 5 deelnemers per workshop
Prijs: 15€      Ben je in het bezit van een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je 3€ voor deze workshop. Breng je UiTPAS zeker mee om dit aan te tonen. 
(groot)ouders mogen gratis mee

 

De workshops van zaterdag en zondag voormiddag zijn reeds volzet. Voor zondag namiddag kun je nog wel inschrijven. 

Inschrijven doe je via het formulier achter deze link. Na het invullen van dit formulier ontvang je een mail van ons waarin we laten weten of jouw kind kan meedoen op de gekozen dag. 

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark