QR-wandeling Team B.O.S.

Op zoek naar een leuke uitlaatklep voor je (klein)kinderen? In opdracht van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer maakte Huis Alma samen met Warmoes de fantastische familievoorstelling ‘Team B.O.S.’ (Boom Onderzoek Specialisten). Aan de hand van 8 QR-codes volg je tijdens je wandeling doorheen het domein deze digitale familievoorstelling over Professor Molly en Dokter Fox. 

Datum
  • van 1 januari 2022 tot 31 mei 2022

Om de bezoekers van het Zilvermeer een nieuwe, en coronaveilige, ervaring aan te bieden, kunnen gezinnen vanaf april op hun eigen tempo deze wandeling volgen en kunnen ze op hun smartphone of tablet 8 grappige verhalen bekijken. 

Het verhaal

Dat bomen met elkaar kunnen praten, wisten wij uiteraard al lang. Maar hoe doen ze dat nu precies? En wat vertellen ze tegen elkaar? Professor Molly en haar assistent doen al jaren onderzoek naar deze geheime bomentaal. En ze hebben al heel wat ontdekt!  

Ook in De Nekker en De Schorre kan je deze leuk wandeling doen! 

Praktisch!

  • Neem een smartphone of tablet mee om de qr-codes te bekijken.
  • De wandeling is rolstoelvriendelijk en start aan de daginkom (inkom strand), daarna volg je de signalisatie.
  • Route van ongeveer 1 km

#samentegencorona

Wij spelen en genieten veilig in de provinciale domeinen! We vragen onze bezoekers om zich op het domein steeds aan de maatregelen te houden die opgelegd worden door de overheid én aan de signalisatie op het domein.