Gratis rondleidingen voor anderstaligen tijdens expo Gracieus

Datum
  • van 31 mei 2016 tot 15 januari 2017
  • Enkel op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Prijs
gratis
Rondleiding anderstaligen in het Zilverpaviljoen

Tijdens de expo Gracieus. Art nouveau in de kijker is er opnieuw een specifieke rondleiding voor anderstaligen. Met deze expo belicht DIVA de stijlperiode van de art nouveau toen België internationaal een vooraanstaande en innoverende rol speelde op het vlak van de productie van tafelzilver en de creatie van juwelen.

Voor mensen die het Nederlands als 2de (of zelfs als 3de) taal gebruiken, dan wel nieuwkomers die volop bezig zijn met het zich eigen maken van de Nederlandse taal, richten we begeleide groepsbezoeken in . Deze gratis gidsbeurten focussen op het overbrengen van sfeer & beleving in bevattelijk Nederlands en richten zich exclusief op groepen die reserveren via het NT2 circuit, zoals Basiseducatie. Wie denkt met zijn/haar (klas)groep in aanmerking te komen voor een gratis gidsbeurt, kan binnenkort opnieuw inschrijven via een online reservatieformulier.

De gelegenheidsgidsbeurten vinden plaats op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Je kunt inschrijven voor een rondleiding tussen 10.15 en 16.15 uur. Een rondleiding duurt gemiddeld 45 minuten. Let wel dat je enkel kunt deelnemen na reservatie en dat we je reservatie liefst 2 weken op voorhand ontvangen.
 

Praktische info

Wanneer:

Vanaf 31 mei 2016, telkens op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Je kunt inschrijven voor een rondleiding tussen 10.15 en 16.15 uur.

Prijs:

Gratis voor NT2-klasgroepen

Contact:

T 03 360 52 52 of info@zilvermuseum.be (Els Crollet)