Skip to main content

Schrijf je in voor de opleiding 'Hoe schrijf ik een Europees project?'

tot

Wat staat er allemaal in een Europese subsidieaanvraag? Hoe kan je jouw projectidee laten passen in zo'n aanvraag? Hoe beschrijf je het beste je project? Wat is het doel? Wat is het resultaat? Hoe schrijf je activiteiten en werkpakketten? Op al deze vragen krijg je in de opleiding 'Hoe schrijf ik een Europees project?' een antwoord.

De opleiding is opgesplitst in 2 delen. Deel 1 gaat door op 26 mei 2023 en deel 2 op 2 juni 2023, telkens van 9u00 tot 13u00. De opleiding gaat fysiek door in het Provinciehuis in Antwerpen (Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen). 

Deel 1 - Basisopleiding

Je maakt kennis met de basiselementen van een projectaanvraag en leert hoe een projectidee in te passagiers in een Europees programma. Na afloop weet je hoe een van een minder goede aanvraag om een ​​goede onderscheiding te maken.

Heb je zin om eens zelf te oefenen? Dat doen we in deel 2 'Hoe schrijf ik een Europees? Oefenen'. 

Deel 2 - Oefenen

Na een korte opfrissing van de basiselementen van een projectaanvraag (Hoe schrijf ik een Europees project? Basisopleiding) ga je zelf aan de slag. Je gaat zelf een projectdoelstelling schrijven en bestaande werkpakketten en activiteiten samenvoegen. Je hebt ontdekt wat de uitkomst ervan is en of dit aan je doel is beantwoord. 

Na afloop maakt koudwatervrees voor een Europees project plaats om echt te gaan duiken!

Contact

Dienst Europa
Telefoon
03 240 56 76