Skip to main content

Schrijf je in voor de opleiding 'Hoe bouw ik een Europees project?'

tot

Wat staat er allemaal in een Europese subsidieaanvraag? Hoe kan je jouw projectidee laten passen in zo'n aanvraag? Hoe beschrijf je het beste je project? Wat is het doel? Wat is het resultaat? Hoe formuleer je activiteiten en werkpakketten? Op al deze vragen krijg je in de opleiding 'Hoe bouw ik een Europees project?' een antwoord.

De opleiding is opgesplitst in 2 delen. Deel 1 gaat door op 18 oktober 2024 en deel 2 op 25 oktober 2024, telkens van 9u15 tot 13u00. De opleiding gaat fysiek door in het Provinciehuis in Antwerpen (Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen). 

Deel 1 - Basisopleiding

Je maakt kennis met de basiselementen van een projectaanvraag en leert hoe een projectidee in te passen in een Europees programma. Na afloop weet je hoe je een goede van een minder goede aanvraag kan onderscheiden.

Heb je zin om eens zelf te oefenen? Dat doen we in deel 2. 

Deel 2 - Oefenen

Na een korte opfrissing van de basiselementen van een projectaanvraag (Hoe bouw ik een Europees project? Basisopleiding) ga je zelf aan de slag. Je gaat zelf een projectdoelstelling opmaken en bestaande werkpakketten en activiteiten samenvoegen. Je hebt ontdekt wat de uitkomst ervan is en of dit aan je doel beantwoordt. 

Na afloop maakt koudwatervrees voor een Europees project plaats om er echt in te duiken!

Contact

Hanne Witters
Functie
Adviseur Interreg-programma`s
Telefoon
03 240 58 22