Skip to main content

Infonamiddag PIH grootkeukenhygiëne

tot

Tijdens een leerrijk netwerkmoment praten sprekers van FAVV en OVAM je bij over de evolutie en trends in de grootkeukensector. Over allergenen, goed afvalbeheer en praktische tips om voedselverspilling tegen te gaan.

Programma

12u45: Onthaal met een drankje 
 

13u20: Verwelkoming 
Jan De Haes, Gedeputeerde, Provincie Antwerpen 
 

13u30: Communiceren over allergenen, hoe ver staan we? 
Koen De Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingcel FAVV 
 

14u00: Wettelijk kader selectieve inzameling bedrijfsafval 
Astrid De Man, beleidsmedewerker bedrijfsafval, OVAM 

Betrokken bij de Green deal duurzame zorg 
 

14u30: Preventie van voedselverlies in Vlaanderen 
Ann Braekevelt, experte beleid ‘food waste’, OVAM 


15u00: Wat kan en mag ik doen met voedselresten? 
Koen de Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingscel FAVV 
 

15u30: Netwerkmoment met een hapje en een drankje 

Praktisch

  • Inschrijven verplicht
  • Locatie: Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
  • Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 12 april 2024. Annulatie is mogelijk tot en met 12 april 2024. Nadien wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald. 
  • Prijs: gratis voor organisaties onder contract / € 60 per pers. (btw incl.) / € 20 voor studenten (btw incl.)
  • Organisatie:
    PIH, Dienst Grootkeukenhygiëne
    Het Provinciaal Comité van Antwerpen voor de Bevordering van de Arbeid
  • Contact: 
    PIH, dienst Grootkeukenhygiëne
    grootkeuken@provincieantwerpen.be