Skip to main content

Advies en begeleiding bij duurzame bouwprojecten

Kamp C is het provinciaal centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de bouw.

Op dit moment herwerkt Kamp C het aanbod rond projectadvies en begeleiding voor lokale besturen. Vanaf 2024 zal dit terug concreet vorm krijgen en wordt dit ook uitgebreid gecommuniceerd naar alle lokale besturen van de provincie Antwerpen.

In tussentijd kan je wel nog steeds terecht bij Kamp C voor:

 

Kamp C deelt haar expertise vaak binnen heel wat Europese projecten en dit vaak in samenwerking met steden en gemeentes. Bekijk zeker de projectpagina op de website van Kamp C, de kans is groot dat heel wat lopende projecten, projectresultaten en aankomende projectevents ook relevant zijn voor jouw patrimonium.

 

Hieronder alvast enkele resultaten van recent afgelopen projecten:

Vastgoedstrategie

Dankzij de resultaten van het project SURE 2050 krijgen lokale overheden de nodige hulp bij het realiseren van een duurzame vastgoedstrategie voor het eigen patrimonium met oog op een energieneutraal, comfortabel en toekomstbestendig gebouwenpatrimonium. Daarvoor kunnen ze terecht op het leerplatform SURE2050 (be-reel.be). In dat kader is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het raamcontract van VEB.

 

Startersgids energiegemeenschappen

De Startersgids voor energiegemeenschappen helpt procesbegeleiders die energiegemeenschappen ondersteunen om een communitybased Virtual Power Plant (cVPP) te starten. De gids werd ontwikkeld in kader van het Europese project cVPP.

Contact

www.kampc.be, E info@kampc.be, T 014 27 96 50 

Gerelateerd aanbod

  • SECAP ​​De provincie Antwerpen begeleidt lokale besturen gratis bij de opmaak van hun gemeentelijk energie- en klimaatplan (SECAP) op maat.