Skip to main content

Duurzame gemeenten

Hoe kunnen we je helpen om je stad of gemeente duurzamer, gezonder en klimaatrobuust te maken? Hoe komen we tot een fikse uitbreiding van het bosareaal en versterken we de blauwgroene netwerken in onze provincie? Hoe geven we natuur, water en landschap meer kans? Rond deze en meer uitdagingen staan onze experts voor je klaar met raad en daad.

Ons aanbod

Nieuws

  • Lees het nieuwe nummer van Zuurstof 25/10/2022 Ben je bezig met milieu, natuur en klimaat? Dan is onze nieuwe Zuurstof voor jou een must-have magazine, met artikels over thema's die stuk voor stuk zuurstof aan onze samenleving geven.
  • Plan Vandaag 03/12/2021 Provincie Antwerpen maakt zich klaar voor een leefbare en klimaatveilige toekomst. Meer dan 200 klimaatacties staan op stapel. Ook ondersteunende maatregelen voor lokale besturen.
  • Opname en presentatie webinar bosuitbreiding 28/09/2021 Provincie Antwerpen en de Antwerpse Bosgroepen informeerden de lokale besturen op hun grondgebied over de werking en mogelijkheden van bosuitbreiding. Herbekijk de opname en de presentatie.