Nieuws

• Lees het nieuwe nummer van Zuurstof 25/10/2022 Ben je bezig met milieu, natuur en klimaat? Dan is onze nieuwe Zuurstof voor jou een must-have magazine, met artikels over thema's die stuk voor stuk zuurstof aan onze samenleving geven.
  • Maand van de Markt 2023 27/09/2022 Wist je dat er in de provincie Antwerpen 52 gemeenten zijn met een wekelijkse markt? In sommige van die gemeenten zijn er meerdere markten, wat zorgt voor maar liefst 82 openbare markten.
  • Schakelmoment Verkeersveilige Gemeente 2022 05/08/2022 Op het schakelmoment van 22 juli vieren we de afronding van het actieplan verkeersveiligheid in negen gemeenten, de provincie Antwerpen begeleidt hen de volgende jaren bij de uitvoering ervan.
  • De coalitie van 30 16/02/2022 De coalitie van 30 staat voor een leefbare bebouwde kom met een hogere verkeersveiligheid. De provincie Antwerpen onderschrijft de intentieverklaring.
  • Plan Vandaag 03/12/2021 Provincie Antwerpen maakt zich klaar voor een leefbare en klimaatveilige toekomst. Meer dan 200 klimaatacties staan op stapel. Ook ondersteunende maatregelen voor lokale besturen.
  • Kerkplus - haal meer uit je kerk(gebouw) 23/11/2021 Onder de noemer ‘Kerkplus’ helpt de provincie Antwerpen kerken die niet of weinig in gebruik zijn een nieuwe of bijkomende invulling te geven. Benieuwd hoe dat eraan toegaat?
  • Opname en presentatie webinar bosuitbreiding 28/09/2021 Provincie Antwerpen en de Antwerpse Bosgroepen informeerden de lokale besturen op hun grondgebied over de werking en mogelijkheden van bosuitbreiding. Herbekijk de opname en de presentatie.